2014  Chofathai.nl. All rights reserved.
Thaise voetmassage:

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren.  Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen..

Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat in deze visie het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt zouden er afvalstoffen vrijkomen, wat emoties los zou kunnen maken.Traditionele thaise massage:

De massage wordt toegepast om lichamelijke klachten, bepaalde ziekten en aandoeningen te behandelen. Voorkomen is beter dan genezen. De Thaise massage werkt in dit opzicht zowel preventief als herstellend. Massages worden ritmisch uitgevoerd met de duimen, handpalmen, knieŽn, ellebogen en voeten om het hele lichaam te strekken en te kneden. De technieken worden gedoseerd toegepast, afgestemd op het individu.

Het hele lichaam komt aan de beurt. Van de voeten tot en met het hoofd. De bewegingen worden uitgevoerd op een dikke mat op de grond in een warme ruimte. Massage en strekkingen vloeien in elkaar over, vanuit een diepe ontspanning.
Kruidenstempelmassage:

Kruidenstempelmassage is een massage met kruidenstempels, dit zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

Deze massage is Oosters van oorsprong, doch aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels bestaat immers uit Europese kruiden, die beter afgestemd zijn op onze westerse noden, en bijgevolg voor ons een betere en diepere werking hebben. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, kruidenstempelmassage brengt ontspanning, welzijn en genot, en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.
Body Scrub:

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van aromathische olieŽn met scrubzout. Uw huid wordt diep heilzaam gezuiverd en deze massage zorgt voor een bijzonder algeheel welbehagen. Door deze massage wordt, naast alle voordelen van de Thaise massage, de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met mineralen en sporenelementen. Het afschilferen van oude huidcelletjes wordt versneld, overtollig talg verwijderd en nieuwe huidcelletjes komen sneller tot hun recht met als resultaat een heerlijke zachte gezonde, soepele en sterke huid; de huid wordt verjongd en voelt weer fris aan.

Bodyscrub
Olie massage:

De handelingen bij deze massage zijn bijna hetzelfde als bij de traditionele Thaise massage alleen word er hier massage olie bij gebruikt wat het een stuk aangenamer maakt. Ook bij deze massage worden alle spieren en gewrichten losser gemaakt.

De olie massage geeft een heerlijk ontspannen gevoel.


Home                Behandelingen          De salon                  Prijzen           Contact